Новини компанії

В Укрдержреєстрі відбувся круглий стіл з актуальних питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, в якому прийняв участь провідний  юрист Юридичного бюро Роман Кривуля

08 вересня 2014 року у приміщенні Державної реєстраційної служби України відбувся круглий стіл на тему «Актуальні питання законодавчого забезпечення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно», за участі керівництва Укрдержреєстру, членів Громадської ради при ДРСУ та провідних вітчизняних юристів.

Під час круглого столу обговорювалися новели законодавства у сфері державної реєстрації речових прав, проблеми реєстрації прав оренди земель сільського господарського призначення, а також актуальні питання захисту нерухомого майна в зоні проведення антитерористичної операції.

За результатами круглого столу напрацьовано перелік питань в сфері державної реєстрації нерухомого майна, які потребують врегулювання на законодавчому рівні. Громадською радою при Укрдержреєстрі, до якої входить і провідний  юрист Юридичного бюро Роман Кривуля, буде підготовано ряд пропозицій, щодо врегулювання даних питань.